Trygg signering med BankID

Som bilselger ønsker du å få kjøperens underskrift på salgsavtalen så snart dere har blitt enige om salget. Med elektronisk signering kan dere signere avtalen på stedet.

Har du solgt bil har du kanskje oppdaget at det kan ta tid fra man inngår en avtale om salg til avtalen blir signert. Kanskje går det noen dager før kjøperen har anledning til å møte opp, for eksempel hvis du har solgt bilen på Finn og kjøperen befinner seg i en annen del av landet.

Rask signering, uansett hvor man befinner seg

Ved hjelp av elektronisk signering med Signident kan du få underskriften umiddelbart uansett hvor kjøperen skulle være. De trenger kun mobil, nettbrett eller PC med internettdekning og sin vanlige BankID.

BankID sørger for sikker transaksjon og en juridisk bindende underskrift på avtalen som du enkelt laster opp og sender via signident.no. Det trengs ingen installasjon av programvare eller dyre IT-løsninger. Så snart avtalen er signert, får du melding på e-post. Enkelt og greit, og du slipper å vente lenge på å få inn underskriften.

Elektronisk signering kan du også bruke for andre dokumenter du trenger underskrift til, for eksempel fullmaktsdokumenter til Statens vegvesen.